Regio Flirts: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Regioflirts is een datingsite die zich richt op mensen die willen matchen met leden uit hun regio. Het is immers veel gemakkelijker om af te spreken met iemand bij jou uit de buurt. Wil je spannende contacten leggen met mannen of vrouwen? Dan kun je je inschrijven op de site binnen één minuut. Daarna kun je in contact komen met meer dan duizend leden.

9.1/10

Regioflirts staat open voor iedereen. Zowel mannen, vrouwen als singles en koppels kunnen via de site aan hun trekken komen. Je kunt gemakkelijk seksuele contacten leggen met iemand die aan jouw wensen voldoet. Houd er wel rekening mee dat er ook fictieve profielen worden weergegeven op de website. Met deze profielen kun je geen fysieke afspraken maken. Bij het aanmaken van je profiel, kun je een foto van jezelf toevoegen. Het is niet toegestaan om animaties, afbeeldingen of foto’s van anderen te publiceren. Hierop wordt streng toegezien door de moderators. Aan de hand van je regio en de informatie die je hebt ingevuld over jezelf, krijg je na je registratie meteen al een hoop ‘matchgame resultaten’ te zien. Je kunt deze profielen, net zoals op Tinder, leuk vinden door op het hartje te klikken en afwijzen door op het kruisje te klikken. De profielen die aan jou worden gelinkt, zijn leden die ook uit jouw regio komen. Als je beschikt over credits kun je berichten sturen naar andere leden. Alle conversaties worden bewaard in je postvak-in. Je kunt bovendien ook profielen aan je favorieten toevoegen. Het is mogelijk om je instellingen te wijzigen en je kunt ook meteen alle profielen uit jouw buurt bekijken.

PRO
  • Profielen uit jouw buurt
  • Meer dan duizend leden
  • Toegang via desktop, smartphone en tablet
CONTRO
  • Beperkte betaalmogelijkheden
  • Fictieve profielen

Inschrijven

Het inschrijvingsproces is heel transparant. Je hoeft enkel een paar vragen te beantwoorden. Terwijl je dit doet, krijg je al enkele expliciete foto’s te zien. Vervolgens vul je jouw regio in en kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna wordt er gevraagd om je geboortedatum en e-mailadres in te vullen. Ten slotte moet je nog akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. In je mailbox hoef je nu enkel nog op de bevestigingslink te klikken en je bent klaar.Om je te kunnen inschrijven, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Om je registratie te voltooien hoef je niets te betalen. Pas na je inschrijving is het de bedoeling dat je credits aankoopt om berichten te kunnen sturen naar andere leden.Als je profiel is aangemaakt, kun je inloggen op de site. Alvorens je van alle functies gebruik kunt maken, moet je nog door enkele vragen. Zo moet je onder meer bevestigen dat je akkoord bent om je persoonlijke gegevens te delen met de website.

Veiligheid

Je bent verplicht om correcte gegevens op te geven tijdens je inschrijving. Het is tevens niet toegestaan om een profiel aan te maken voor een andere persoon of om je eigen profiel te delen met derden. Dit wordt zo bepaald omwille van veiligheidsredenen.Je persoonsgegevens worden met de grootste zorg beschermd en zullen nooit gedeeld worden met derde partijen. Dit kun je ook nalezen in de privacy statement op de website. De site garandeert bovendien 100% privacy. Je legt contacten in een discrete en veilige omgeving en ook je betalingen aan de website zullen op een discrete manier worden weergegeven in je bankafschriften.

Prijzen

Je inschrijven en ook het bekijken van andere profielen op de site is volledig gratis. Als je echter een bericht wilt versturen, dien je te betalen. Regioflirts maakt gebruik van een creditsysteem. Je kunt uit verschillende bundels kiezen en online een betaling overmaken. Met deze credits kun je contact leggen en berichten sturen op de website.Als je zoveel mogelijk berichten wilt sturen, ben je goedkoper af als je voor een grote bundel kiest. Hoe groter de bundel, hoe lager het bedrag is dat je betaalt per bericht.Je kunt betalen met Mister Cash of met je creditcard. Er zijn geen andere betaalopties aanwezig. Van zodra je betaling geaccepteerd is, worden de credits onmiddellijk toegevoegd aan je profiel. Let wel op dat er een vervaldatum vasthangt aan de credits. Als je meer dan 90 dagen niet actief geweest bent op de website, zal je account automatisch verwijderd worden. Je credits zullen dan ook vervallen. Ook als je na drie maanden je credits niet hebt opgebruikt, zullen de resterende credits vervallen.

Gebruikers gemak

Regioflirts is een zeer gebruiksvriendelijke website. Ook gebruikers die niet zoveel ervaring hebben met computers kunnen vlot hun weg vinden op de site. Alles wijst namelijk zichzelf uit. Alle informatie over de prijzen en de werking van de website wordt duidelijk weergegeven. Daarnaast kun je op elk moment je account ook weer verwijderen. Je gegevens zullen dan definitief verwijderd worden. Bovendien is de website compatibel met mobiele toestellen. Je kunt dus ook op je smartphone of tablet eenvoudig inloggen op je account en contacten leggen met andere gebruikers. Als je nog vragen of problemen hebt, kun je per e-mail contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Je zult dan een antwoord in je mailbox ontvangen.